akutundersökning-tandläkare-kista-undersökning-kvinna-tandläkarstol

Akutundersökning

Man vet aldrig när olyckan är framme och många gånger kan man behöva akut tandvård, inte bara under vanliga arbetstider. På vår tandläkarmottagning i Kista erbjuder vi därför akuta tandvårdstider, där du som patient erbjuds en tid inom 24 timmar.

Våra tandläkare hjälper till med stora som små tandproblem

Tandvärk kan komma plötsligt och behovet av akut tandvård kan uppstå när som helst. Vi på TandClinic är redo att hjälpa dig med stora som små problem kopplade till munhälsan. Vår klinik finns belägen i Kista Centrum, bara fem minuter från Kista tunnelbana.

Vi erbjuder marknadsledande priser på samtliga av våra tandvårdsbehandlingar och undersökningar. Bokar du en sista minuten-tid kan du spara mellan 10 och 50 procent av priset på din behandling. Tveka inte att kontakta oss eller boka din akuttid i Kista online via vår boka direkt-site.

Vi behandlar patienter med förståelse, vänlighet och respekt

Akut behov av tandvård är aldrig en trevlig upplevelse. På vår tandläkarklinik i Kista kan du dock känna dig trygg då alla patienter alltid behandlas med förståelse, vänlighet och respekt. Vi ser till att lätta din smärta och behandla tanden samt planera för fortsatt behandling. När och om du får svullnad i munnen och eller feber bör du omedelbart söka vård.

akutundersökning-kista-tandläkarstol

Vi lindrar dina akuta besvär

När du besöker vår mottagning i Kista lindrar vi dina akuta besvär. För att undvika att smärtan bryter ut på nytt samt framtida komplikationer rekommenderar vi att du direkt bokar ett återbesök. Behandlingen sker då vid ett senare tillfälle.

Prisvärd tandvård med legitimerad läkare i Kista

Våra tandläkare i Kista tar emot alla för akuta tandvårdsbesök, och tar ofta emot patienter som lider av tandvärk, då en tand slagits ut eller när en lagning har släppt från en tand. Du som patient kan hos oss vara trygg i vetskapen om att ditt välmående alltid står i fokus.

Våra tandläkare i Kista hjälper dig när du lider av tandvärk eller behöver akut tandvård. Boka din tid smidigt online.