tandblekning-kista-glad-tjej-vattnet

Tandblekning

På vår tandläkarklinik i Kista erbjuder vi tandblekningsprodukter för bästa behandling och resultat. Vi övervakar processen då dina tänder bleks, kommer med rekommendationer samt har en dialog om önskat resultat så du känner dig trygg genom hela behandlingen.

Vitare tänder efter bara en behandling

Den tandblekningsmetod vi använder är effektiv och säker, och ger vitare tänder på endast en behandling. Patienter som gör en tandblekning på vår klinik kan själva upprätthålla resultatet genom att köpa en hemmablekning.

Vi använder OPALESCENCE skonsamma tandblekning

Vi använder OPALESCENCE tandblekning som funnits på marknaden i över 20 år. Vid klinikblekning genomförs behandling hos oss i Kista av en legitimerad tandhygienist.

Hemmablekning med BrilliantSmiles

Önskar du bleka tänderna hemma erbjuder vi Brilliant Smiles hemblekningsgel för blekning av missfärgade tänder.

Denna metod är lämplig för minimalinvasiv behandling med hjälp av individuellt framställda blekskenor. Dessa skenor framställs lokalt av våra tandtekniker på kliniken. Brilliant Smile-certifierad personal rekommenderar därefter hur länge behandlingen ska pågå. Vanligtvis är det 1-9 timmar per dag i sammanlagt 7 dagar. Det finns också möjlighet för dig att bleka tänderna på natten när du sover.

tandblekning-kista-tandläkare

Säker tandbleknigsmetod med Whitening strips

En ytterligare hemmablekningsprodukt våra tandläkare i Kista erbjuder är Brilliant Smiles Whiteningevo. Denna tandblekningsmetod är avsedd för hemmabruk och smidig att använda på egen hand. Produkten liknar en tunn plastremsa och är helt säker att använda på egen hand.

Remsan appliceras på tandraden och används i 1-2 timmar per dag. Detta går att upprepa i 14 dagar eller till du är nöjd med resultatet. De flesta når ett önskat resultat efter bara en veckas användning. Vad som är extra positivt med remsan är att den nästintill är osynlig. Därför är denna tandblekningsmetod ultimat att använda ”on the go”.

Innan du påbörjar din tandblekning

Vi rekommenderar alltid att du blir undersökt av våra tandläkare i Kista innan du påbörjar en tandblekning. För att du ska uppnå ett bra resultat är det viktigt att vi säkerställer att dina tänder är fria från både hål och beläggningar.

Vi rekommenderar också att du besöker en tandhygienist för att säkerställa att den tandblekningsmetod du valt är lämplig för dig. En rätt utförd tandblekning är ett bra komplement till estetiska korrigeringar.

Tandblekning till ett bra pris i Kista

Vi på TandClinic i Kista erbjuder 12 månaders räntefri avbetalning med någon av våra partners. Din ekonomiska situation ska inte få påverka din munhälsa.

Därför erbjuder vi delbetalning med låg ränta eller räntefri delbetalning under ett år med Wasakredit och Sweetpay. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss när du vill få vitare tänder. Våra tandläkare i Kista utför professionell, prisvärd och trygg blekning av tänder. Tidsbokning online.